U procesu rebrandinga Megatrendov Redok postao OMNIZON NETWORKS

 

“ZA OMNIZON NETWORKS NEMA NEMOGUĆE MISIJE”

Našim cijenjenim klijentima i partnerima,

Naša se tvrtka kontinuirano mijenja i prilagođava potrebama modernog poslovanja. Zadovoljni zbog svega što smo do sada ostvarili u procesu razvoja novih usluga i širenja na međunarodna tržišta, odlučili smo se za rebranding.

Stoga vas, s velikim zadovoljstvom izvješćujemo kako će Redok, od 31.01.2018. komunicirati i poslovati pod novim krovnim brandom Omnizon Networks.

Osnovni poslovni podaci tvrtke Megatrend Redok d.o.o. poput OIB-a, žiro računa i adrese, ostaju isti kao i do sada. Kako u Hrvatskoj, tako i ostalim partnerskim entitetima.

Naše novo ime, vizualni identitet te slogan “Mission possible” predstavljaju novu filozofiju branda u kojoj i nemoguće postaje moguće.

Svaki vaš zahtjev za nas je moguća misija koju ćemo s lakoćom izvršiti. Kroz naše brze, sigurne i jednostavne usluge u digitalnom poslovanju, cilj nam je učiniti poslovanje vaših tvrtki i vaših zaposlenika produktivnijim. Štedjeti vaše vrijeme i vaš novac. Činimo to jer vas želimo rasteretiti iscrpljujućih ponavljajućih procesa i zadataka te potaknuti da budete brži, bolji i jači u onome što najbolje radite.

Hvala vam na povjerenju te se veselimo nastavku suradnje i novim zajedničkim misijama.

Nino Strajher, direktor