O Redoku

Redok donosi rješenja za brzu, sigurnu i korisniku jednostavnu uslugu razmjene i integracije elektroničkih dokumenata i poruka koja štedi vrijeme i novac, te poboljšava i pojačava produktivnost. Naša rješenja i usluge integriraju poslovne procese s poslovnim procesima partnera, aplikacije i odabrane podatke općenito.

Ipak, mi smo mnogo više od pukih posrednika u elektroničkoj razmjeni dokumenata. Aktivan odnos s klijentima, inovativni pristup u razvoju proizvoda i usluga te naša agilnost i fleksibilnost donose nove vrijednosti poslovnim organizacijama svih vrsta i veličina. Mi smo entuzijasti čija rješenja čine klijentima život jednostavnijim i oslobađaju ih rutinskih i ponavljajućih poslova. Cilj je omogućiti klijentima da budu brži, bolji i jači u obavljanju svakodnevnih poslova te da imaju više vremena fokusirati se na nove kreativne izazove.

Uz pomoć Redok rješenja pretvorite nemoguće u moguće.

NINO STRAJHER

/direktor/

Nino je životan tip i za njega je sve moguće. Odlučan je i kada nešto zacrta to i ostvari. Njegova vrlina, često mu je i najveća mana – 100 puta mora provjeriti postoji li za nešto jednostavnije rješenje. Uvijek je spreman za šalu jer, kako kaže – život ne treba preozbiljno shvaćati. Slobodno vrijeme provodi u trčanju i dugim triatlonima, a kad mu je dosta svih tih prijeđenih kilometara njegova glavna nagrada je ukusno jelo. Opušta se uvijek uz glazbu – od Beethovena do Simple Mindsa.

MATEVŽ KOPAR

Matevž je inžinjer. Precizan i pedantan u poslu, u životu se vodi starom latinskom kako sreća uvijek prati hrabre. Zato uvijek spremno preuzima sve probleme na sebe i rješava ih ekspeditivno. U slobodno vrijeme uživa u skijanju. Miran je i predan profesionalac u koga se svako može pouzdati.

MARKO PAVLOVIĆ

Miran i odmjeren. S Markom nikad nema problema i ulijeva povjerenje odmah. Ljubav prema video igricama predodredila je i njegov profesionalni put. Sve prepreke vezane uz održavanje sustava Marko s lakoćom prelazi i čuva sustav sigurnim. Njegova najdraža životinja je medvjed, a sport američki nogomet. Veliki je navijač Pittsburgh Steelersa.

MLADEN MARAVIĆ

Prekaljeni IT stručnjak koji već 15 godina razvija i najzahtjevnije sustave. Njegov životni moto je KISS – Keep it simple, stupid. Čvrsto vjeruje da su najbolja rješanja ona najjednostavnija, i zato nikada ne odustaje dok ne pronađe najbolje rješenje. U slobodno vrijeme je pasionirani fotograf, a najviše uživa u glazbi Nicka Cavea & The Bad Seedsa i dugim šetnjama s njegovim psom Monom.

BLAŽ GABROVŠEK

Miran i strpljiv, ali spreman na svaki izazov. U poslu uvijek maksimalno koncentriran. Ne boji se izaći iz svoje zone komfora jer, kako kaže, za njega tamo počinje pravi život. S razlogom je njegova najdraža životinja lav. U slobodno vrijeme voli duge šetnje i fitness, a rock je njegov glazbeni odabir.

ZORAN ĐURĐEVIĆ

Zoran je izuzetno predan poslu. Njegova strast je logičko razmišljanje i nikada mu ne dosadi istraživati potencijale vlastitog uma. Uvijek daje sve od sebe i ne vjeruje u odustajanje. Njegov moto je da kada više ne možeš, da onda imaš bar još toliko snage. Brižan otac i suprug, svoje slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji, a često zna odigrati košarku s prijateljima.

GORDAN SMADILO

Gordan je miran, odmjeren i izrazito svestran. Profesionalno se pronašao u IT sektoru kao konzultant, ali je njegov duh avanturistički i u slobodno vrijeme je skipper i pilot. Njegov životni moto je puno sanjati, ali i snove vrlo tvrdoglavo provoditi u djela. Najrađe se opušta slušajući glazbu 80-tih godina, u krugu obitelji i vjernog psa Pipera.

Ivan Šteker
IVAN ŠTEKER

Ivan je multitasking majstor, IT stručnjak i ponosni otac naučen na kreativno rješavanje izazova. Njegova najveća vrlina je zalaganje, ali i nesebično pomaganje drugima jer kako kaže: “Sve se vraća, sve se plaća, a dobro se dobrima vraća.” Njegov hobi je lov i ribolov, ali zapravo ga najviše opušta boravak u prirodi. Elektronička glazba je njegov izbor, a sport nogomet.